Het viel ergens natuurlijk te verwachten, maar ergens blijft het natuurlijk ook enorm teleurstellend: toen vanmorgen het nieuws brak dat president Trump het coronavirus onder de leden had, moesten talloze mensen tóch even van de situatie gebruik maken om te laten weten dat ze erg genoten hebben van het nieuws. Dat de Amerikaanse president Trump …Het viel ergens natuurlijk te verwachten, maar ergens blijft het natuurlijk ook enorm teleurstellend: toen vanmorgen het nieuws brak dat president Trump het coronavirus onder de leden had, moesten talloze mensen tóch even van de situatie gebruik maken om te laten weten dat ze erg genoten hebben van het nieuws. Dat de Amerikaanse president Trump …Read MoreBuitenland, Coronavirus, Donald TrumpDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *