Door de Rijksoverheid is een toelichting gegeven over het ‘dringende advies’ van het kabinet voor het gebruik van mondkapjes. Bij grove schending van de huisregels over het gebruik van mondkapjes kan een winkelier of horeca-ondernemer de politie of boa’s inschakelen. De verantwoordelijkheid ligt dus voor het overgrote deel bij de locatiebeheerder en de lokale overheid. …Door de Rijksoverheid is een toelichting gegeven over het ‘dringende advies’ van het kabinet voor het gebruik van mondkapjes. Bij grove schending van de huisregels over het gebruik van mondkapjes kan een winkelier of horeca-ondernemer de politie of boa’s inschakelen. De verantwoordelijkheid ligt dus voor het overgrote deel bij de locatiebeheerder en de lokale overheid. …Read MorePolitiek, Advies, horeca, kabinet Rutte, mondkapjes, winkelsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *