Het gaat in Amsterdam niet zo goed met het dualisme, het Nederlandse politieke systeem waarbij coalitie en oppositie elkaar zo scherp mogelijk proberen te houden. Dat blijkt uit een onthuld appgesprek van burgemeester Femke Halsema met raadslid Sylvana Simons. De twee complimenteren elkaar uitgebreid en noemen zich met zoveel woorden lotsgenoten. Een aardige bijvangst uit …Het gaat in Amsterdam niet zo goed met het dualisme, het Nederlandse politieke systeem waarbij coalitie en oppositie elkaar zo scherp mogelijk proberen te houden. Dat blijkt uit een onthuld appgesprek van burgemeester Femke Halsema met raadslid Sylvana Simons. De twee complimenteren elkaar uitgebreid en noemen zich met zoveel woorden lotsgenoten. Een aardige bijvangst uit …Read MorePolitiek, Femke Halsema, Sylvana SimonsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *