docent

Het linkse evangelie was ook gisteren weer ruimhartig vertegenwoordigd in Jinek. Er was een docent uitgenodigd om te komen praten over mondkapjes. Middelbare scholieren en hun docenten hebben namelijk het ‘dringende advies’ gekregen vanaf maandag …

Dit artikel Docent noemt ouders die mondkapje weigeren ‘malle FvD-stemmers’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Het linkse evangelie was ook gisteren weer ruimhartig vertegenwoordigd in Jinek. Er was een docent uitgenodigd om te komen praten over mondkapjes. Middelbare scholieren en hun docenten hebben namelijk het ‘dringende advies’ gekregen vanaf maandag …
Dit artikel Docent noemt ouders die mondkapje weigeren ‘malle FvD-stemmers’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, FvD, Jinek, mondkapje, mondkapjes, Slob, TrumpNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *