Premier Rutte zei na afloop van de Europese top in Brussel dat Europese leiders vinden dat ze hun aanpak van de coronacrisis meer met elkaar moeten afstemmen. Europese ministers en EU-ambassadeurs gaan nu verder praten “in de geest van meer coördinatie.” Maar in Nederland blijft het nog wel gewoon een onduidelijke en ineffectieve rotzooi! In …Premier Rutte zei na afloop van de Europese top in Brussel dat Europese leiders vinden dat ze hun aanpak van de coronacrisis meer met elkaar moeten afstemmen. Europese ministers en EU-ambassadeurs gaan nu verder praten “in de geest van meer coördinatie.” Maar in Nederland blijft het nog wel gewoon een onduidelijke en ineffectieve rotzooi! In …Read MorePolitiek, Besmettingen, Brussel, Coronavaccin, Coronavirus, Duitsland, EU-lidstaten, Europese Unie, premier Rutte, ZiekenhuizenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *