Paul Cliteur heeft een broertje dood aan de in Amsterdam gangbare identiteitspolitiek van mensen als emeritus professor Gloria Wekker, die stellen dat boze, oude en/of blanke mensen “gedoemd” zijn tot vooroordelen. Maar nu heeft Cliteur zowaar een “naoordeel” ontwikkeld: er zetelen bij de Universiteit van Amsterdam ook nog redelijke academici. Heb ik ook vooroordelen? Volgens …Paul Cliteur heeft een broertje dood aan de in Amsterdam gangbare identiteitspolitiek van mensen als emeritus professor Gloria Wekker, die stellen dat boze, oude en/of blanke mensen “gedoemd” zijn tot vooroordelen. Maar nu heeft Cliteur zowaar een “naoordeel” ontwikkeld: er zetelen bij de Universiteit van Amsterdam ook nog redelijke academici. Heb ik ook vooroordelen? Volgens …Read MoreBinnenland, identiteitspolitiek, Paul CliteurDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *