Jan Roos werd deze week “neprechts” genoemd omdat hij kritiek had op het feit dat Forum voor Democratie aanschuift bij complotdenkende moordfantasten. “Als dat nep-rechts is dan ben ik dat maar,” beweert hij. “Alleen ik zal dan echt-rechts wel willen waarschuwen dat ze op een schip zitten waar het eenmansorkest met de dag gekkere toontjes …Jan Roos werd deze week “neprechts” genoemd omdat hij kritiek had op het feit dat Forum voor Democratie aanschuift bij complotdenkende moordfantasten. “Als dat nep-rechts is dan ben ik dat maar,” beweert hij. “Alleen ik zal dan echt-rechts wel willen waarschuwen dat ze op een schip zitten waar het eenmansorkest met de dag gekkere toontjes …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, Jan RoosDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *