De dag dat we allemaal ingeënt kunnen worden tegen het coronavirus en het normale leven eindelijk écht hervat kan worden, komt langzaam dichterbij. Medicijnenfabrikant AstraZeneca begint met het overleggen van testresultaten aan de EU-medicijnenbeoordelaar CHMP. Die moet beslissen of het uiteindelijke vaccin veilig genoeg is om op de Europese markt te worden gebracht. Ondanks de …De dag dat we allemaal ingeënt kunnen worden tegen het coronavirus en het normale leven eindelijk écht hervat kan worden, komt langzaam dichterbij. Medicijnenfabrikant AstraZeneca begint met het overleggen van testresultaten aan de EU-medicijnenbeoordelaar CHMP. Die moet beslissen of het uiteindelijke vaccin veilig genoeg is om op de Europese markt te worden gebracht. Ondanks de …Read MoreBinnenland, AstraZeneca, CHMP, Coronavaccin, vaccinatiesDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *