Het is onderhand om kotsmisselijk van te worden. Werkelijk iedere keer dat iemand van Forum voor Democratie om tafel gaat zitten met iemand die niet goedgekeurd wordt door het establishment gaan nep-rechtse figuren — die er alleen maar voor zichzelf zitten, en niet om de rechtse beweging te helpen — los. ‘Dit kan zo niet!’ …Het is onderhand om kotsmisselijk van te worden. Werkelijk iedere keer dat iemand van Forum voor Democratie om tafel gaat zitten met iemand die niet goedgekeurd wordt door het establishment gaan nep-rechtse figuren — die er alleen maar voor zichzelf zitten, en niet om de rechtse beweging te helpen — los. ‘Dit kan zo niet!’ …Read MorePolitiek, Binnenland, Frits Bosch, PhilipsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *