Forum voor Democratie breekt een lans voor iedereen die z’n baan verliest wegens de coronacrisis. Ook de gezondheid van deze onfortuinlijke mensen loopt nu gevaar op, benadrukt de oppositiepartij. En daarvoor hoeven ze nog geen één corona-aerosol te hebben ingeademd. Vandaag was een afschuwelijke dag voor duizenden mensen. KLM maakte bekend duizend mensen te ontslaan, …Forum voor Democratie breekt een lans voor iedereen die z’n baan verliest wegens de coronacrisis. Ook de gezondheid van deze onfortuinlijke mensen loopt nu gevaar op, benadrukt de oppositiepartij. En daarvoor hoeven ze nog geen één corona-aerosol te hebben ingeademd. Vandaag was een afschuwelijke dag voor duizenden mensen. KLM maakte bekend duizend mensen te ontslaan, …Read MorePolitiek, Coronavirus, Forum voor Democratie, Massa-ontslag, VolksgezondheidDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *