De komst van het COVID-19 virus heeft veel teweeggebracht. Het bracht veel verandering in ons werk, maar ook in privéomstandigheden. Doordat wij massaal thuis gingen werken nam het aantal inbraken in april aanzienlijk af. Niet zomaar een beetje, maar met een volle 60 procent ten opzichte van een jaar geleden. Waar er ‘normaal gesproken’ 731 …De komst van het COVID-19 virus heeft veel teweeggebracht. Het bracht veel verandering in ons werk, maar ook in privéomstandigheden. Doordat wij massaal thuis gingen werken nam het aantal inbraken in april aanzienlijk af. Niet zomaar een beetje, maar met een volle 60 procent ten opzichte van een jaar geleden. Waar er ‘normaal gesproken’ 731 …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, Coronavirus, Misdaad, PolitieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *