Bij gebrek aan eigen electorale resultaten moet D66 maar meeliften op het succes van anderen, hè? Zoals het feit dat een Vlaamse soort-van-D66’er nu de nieuwe premier van België wordt. Bij D66 kan de vlag uit. Zelf gaat de partij door het electorale peilingsputje sinds de hooghartige Sigrid Kaag (oké, al eerder dan dat) het …Bij gebrek aan eigen electorale resultaten moet D66 maar meeliften op het succes van anderen, hè? Zoals het feit dat een Vlaamse soort-van-D66’er nu de nieuwe premier van België wordt. Bij D66 kan de vlag uit. Zelf gaat de partij door het electorale peilingsputje sinds de hooghartige Sigrid Kaag (oké, al eerder dan dat) het …Read MoreBuitenland, Alexander de Croo, België, D66, Open Vld, Premier, Rob JettenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *