Vandaag is het grootste windmolenpark van Nederland geopend in de Wieringermeer. Voor nauw betrokkende een groot feest natuurlijk, want het park heeft de capaciteit om voor bijna 400.000 huishoudens stroom op te wekken. Echter gaat verreweg het meeste van deze stroom naar een datacenter van Microsoft. Nederlandse huishoudens profiteren er dus niet van… En zo …Vandaag is het grootste windmolenpark van Nederland geopend in de Wieringermeer. Voor nauw betrokkende een groot feest natuurlijk, want het park heeft de capaciteit om voor bijna 400.000 huishoudens stroom op te wekken. Echter gaat verreweg het meeste van deze stroom naar een datacenter van Microsoft. Nederlandse huishoudens profiteren er dus niet van… En zo …Read MoreBinnenland, groene stroom, Microsoft, Wieringermeer, Windmolenpark, windmolensDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *