Vier personen die kennelijk voor ‘academici’ aan de Universiteit Utrecht door moeten gaan, doen een poging om de term ‘institutioneel racisme’ te definiëren. Dat lukt ze al nauwelijks, maar wat nog veel erger is: volgens hun eigen uitleg zou de remedie juist tot alleen maar méér vooroordelen leiden. Schrap alsjeblieft de subsidie voor die tak …Vier personen die kennelijk voor ‘academici’ aan de Universiteit Utrecht door moeten gaan, doen een poging om de term ‘institutioneel racisme’ te definiëren. Dat lukt ze al nauwelijks, maar wat nog veel erger is: volgens hun eigen uitleg zou de remedie juist tot alleen maar méér vooroordelen leiden. Schrap alsjeblieft de subsidie voor die tak …Read MoreCultuur, Diversiteit, institutioneel racisme, ongelijkheid, Universiteit UtrechtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *