De Statengriffie heeft op verzoek van De Telegraaf gekeken naar hoe vaak Denk de vergaderingen van de Provinciale Staten van Utrecht bijwoonde. Nou, dat bleek ronduit bedroevend te zijn: fractievoorzitter Hanane Bittich was slechts vier keer bij plenaire vergaderingen aanwezig! Zelfs het bestuur van Denk dreigt direct met een mogelijk royement, en doet geen enkele …De Statengriffie heeft op verzoek van De Telegraaf gekeken naar hoe vaak Denk de vergaderingen van de Provinciale Staten van Utrecht bijwoonde. Nou, dat bleek ronduit bedroevend te zijn: fractievoorzitter Hanane Bittich was slechts vier keer bij plenaire vergaderingen aanwezig! Zelfs het bestuur van Denk dreigt direct met een mogelijk royement, en doet geen enkele …Read MorePolitiek, Bestuur, De Telegraaf, Denk, Farid Azarkan, Hanane Bittich, Provinciale Staten, Utrecht, zakkenvullenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *