De viroloog Johan Neyts waarschuwt mensen dat ze niet te veel moeten verwachten van het vaccin voor wat betreft onze ‘vrijheid’. Het is namelijk niet zo dat wanneer het vaccin er eindelijk is, dat we weer direct terug kunnen naar het normale leven. De viroloog ziet dat veel mensen dit wel denken, en dat is …De viroloog Johan Neyts waarschuwt mensen dat ze niet te veel moeten verwachten van het vaccin voor wat betreft onze ‘vrijheid’. Het is namelijk niet zo dat wanneer het vaccin er eindelijk is, dat we weer direct terug kunnen naar het normale leven. De viroloog ziet dat veel mensen dit wel denken, en dat is …Read MoreBinnenland, Anderhalvemetersamenleving, Corona, samenleving, Vaccins, viroloogDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *