Er is een nieuwe kaper op de kust binnen de rechtse politiek in Nederland: Code Oranje, van Richard de Mos. De nieuwe politieke partij doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen en wil via ombudspolitiek de afstand tussen Den Haag en de burgers van dit land drastisch verkleinen. Speciaal voor lezers van De Dagelijkse Standaard doet …Er is een nieuwe kaper op de kust binnen de rechtse politiek in Nederland: Code Oranje, van Richard de Mos. De nieuwe politieke partij doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen en wil via ombudspolitiek de afstand tussen Den Haag en de burgers van dit land drastisch verkleinen. Speciaal voor lezers van De Dagelijkse Standaard doet …Read MorePolitiek, Code Oranje, Richard de Mos, Tweede Kamerverkiezingen 2021De Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *