Het rommelt een beetje tussen het kabinet en de veiligheidsregio’s. Het kabinet is namelijk van mening dat Nederland prima in staat om te werken via regionale maatregelen, de burgemeesters zijn het hier niet mee eens zij vinden een landelijke aanpak beter. Ondertussen komen beide partijen vanavond bijeen om te praten over een mondkapjesplicht voor contactberoepen.  …Het rommelt een beetje tussen het kabinet en de veiligheidsregio’s. Het kabinet is namelijk van mening dat Nederland prima in staat om te werken via regionale maatregelen, de burgemeesters zijn het hier niet mee eens zij vinden een landelijke aanpak beter. Ondertussen komen beide partijen vanavond bijeen om te praten over een mondkapjesplicht voor contactberoepen.  …Read MoreBinnenland, kabinet, Maatregelen, Mondkapjesplicht, Veiligheidsregio’sDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *