Enkele dagen voor het eerste debat tussen Joe Biden en Donald Trump komt de New York Times met ‘groot nieuws’. Donald Trump zou in 2016, en ook in 2017, maar 750 dollar aan inkomstenbelasting hebben betaald. Al jaren wil men dat de president zijn belastingaangiftes openbaar maakt, maar tot op heden weigert de president dat. …Enkele dagen voor het eerste debat tussen Joe Biden en Donald Trump komt de New York Times met ‘groot nieuws’. Donald Trump zou in 2016, en ook in 2017, maar 750 dollar aan inkomstenbelasting hebben betaald. Al jaren wil men dat de president zijn belastingaangiftes openbaar maakt, maar tot op heden weigert de president dat. …Read MorePolitiek, Belastingaangifte, Donald Trump, NY Times, VeteDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *