Corona-onderzoeker Maurice de Hond wil dat journalisten van diverse mainstreamplatformen vanavond premier Mark Rutte flink aan de tand gaan voelen over aerosolen en ventilatie – een blinde vlek in de corona-aanpak van het kabinet, vindt De Hond, en hoopt op journalistieke actie. RTL-verslaggever Frits Wister, NOS-correspondent Arjan Noorlander en Hart van Nederland-journaliste Charlotte Nijs weten …Corona-onderzoeker Maurice de Hond wil dat journalisten van diverse mainstreamplatformen vanavond premier Mark Rutte flink aan de tand gaan voelen over aerosolen en ventilatie – een blinde vlek in de corona-aanpak van het kabinet, vindt De Hond, en hoopt op journalistieke actie. RTL-verslaggever Frits Wister, NOS-correspondent Arjan Noorlander en Hart van Nederland-journaliste Charlotte Nijs weten …Read MorePolitiek, Aerosolen, Coronavirus, Mark Rutte, Maurice de Hond, Persconferentie, ventilatieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *