vragen

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Paniek en angst houden ons in de greep. Wezenlijke vragen worden nauwelijks gesteld, laat staan beantwoord. Al weken worden we overspoeld met beangstigende berichten. “Corona-uitbraak onder personeel zorginstelling.” “GGD’en en …

Dit artikel #Ik zou graag een paar vragen stellen als dat nog mag in deze tijd is geplaatst op NineForNews.nl.

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Paniek en angst houden ons in de greep. Wezenlijke vragen worden nauwelijks gesteld, laat staan beantwoord. Al weken worden we overspoeld met beangstigende berichten. “Corona-uitbraak onder personeel zorginstelling.” “GGD’en en …
Dit artikel #Ik zou graag een paar vragen stellen als dat nog mag in deze tijd is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, corona, COVID-19, GGD, griep, groepsimmuniteit, Karel Beckman, lockdown, RIVM, ZwedenNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *