duitse arts

Tijdens het coronaprotest in Londen afgelopen zaterdag arresteerde de politie de Duitse arts Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij is inmiddels weer op vrije voeten. Buiten het politiebureau werd Schöning onthaald door steunbetuigers. De …

Dit artikel Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Tijdens het coronaprotest in Londen afgelopen zaterdag arresteerde de politie de Duitse arts Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij is inmiddels weer op vrije voeten. Buiten het politiebureau werd Schöning onthaald door steunbetuigers. De …
Dit artikel Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBuitenland, Berlijn, corona, coronavirus, Grote Reset, Heiko Schöning, Londen, pandemieNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *