De aspirant Tweede Kamer-partij Code Oranje houdt vandaag een persconferentie, al dagen gingen er geruchten rond omtrent Richard de Mos en Peter Plasman. Want zouden deze twee groepen de handen ineenslaan? Het antwoord is ja! De Mos wordt lijsttrekker van de partij Code Oranje, en advocaat Peter Plasman zijn running mate.  Het gehele weekend gingen de …De aspirant Tweede Kamer-partij Code Oranje houdt vandaag een persconferentie, al dagen gingen er geruchten rond omtrent Richard de Mos en Peter Plasman. Want zouden deze twee groepen de handen ineenslaan? Het antwoord is ja! De Mos wordt lijsttrekker van de partij Code Oranje, en advocaat Peter Plasman zijn running mate.  Het gehele weekend gingen de …Read MorePolitiek, Code Oranje, Peter Plasman, Richard de Mos, Tweede KamerDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *