Burgemeester Hubert Bruls is de voorzitter van de veiligheidsregio’s. Hij heeft voorgesteld om sportkantines in het weekend om 16:00 uur te laten sluiten, melden bronnen aan RTL Nieuws. Vrijwilligers zouden namelijk niet getraind zijn om bezoekers aan te spreken op hun gedrag… Dit klinkt echt ontzettend dom. Veel sportkantines worden toch juist beheerd door vrijwilligers …Burgemeester Hubert Bruls is de voorzitter van de veiligheidsregio’s. Hij heeft voorgesteld om sportkantines in het weekend om 16:00 uur te laten sluiten, melden bronnen aan RTL Nieuws. Vrijwilligers zouden namelijk niet getraind zijn om bezoekers aan te spreken op hun gedrag… Dit klinkt echt ontzettend dom. Veel sportkantines worden toch juist beheerd door vrijwilligers …Read MorePolitiek, Besmettingen, Code Oranje, Coronavirus, Hubert Bruls, Lockdown, RTL Nieuws, sport, Veiligheidsregio, voorzitterDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *