Paniek in de grachtengordel! Het Amsterdamse partijkartel maakt zich ernstige zorgen over het oplopende aantal coronabesmettingen in de stad. Ze doen nu een oproep aan het kabinet in Den Haag om bij te sturen en desnoods in te grijpen. Zo is D66 van mening dat het kabinet beter moet uitleggen hoe het virus in de …Paniek in de grachtengordel! Het Amsterdamse partijkartel maakt zich ernstige zorgen over het oplopende aantal coronabesmettingen in de stad. Ze doen nu een oproep aan het kabinet in Den Haag om bij te sturen en desnoods in te grijpen. Zo is D66 van mening dat het kabinet beter moet uitleggen hoe het virus in de …Read MorePolitiek, amsterdam, Coronabeleid, Den Haag, Femke HalsemaDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *