corona

De overheid voedt doelbewust de angst voor corona zodat mensen de coronamaatregelen blijven volgen. Robin Fransman stuitte op een uitgelekt beleidsplan van de Duitse regering waarin beschreven staat hoe dat gedaan wordt. Robert Jensen behandelde …

Dit artikel Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’ is geplaatst op NineForNews.nl.

De overheid voedt doelbewust de angst voor corona zodat mensen de coronamaatregelen blijven volgen. Robin Fransman stuitte op een uitgelekt beleidsplan van de Duitse regering waarin beschreven staat hoe dat gedaan wordt. Robert Jensen behandelde …
Dit artikel Gelekt beleidsplan onthult hoe overheid ons misleidt over corona: ‘Confronterend’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, angst, corona, coronamaatregelen, Duitsland, media, overheidNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *