In Amsterdam maakt men zich zorgen; het aantal besmettingen stijgt gigantisch, wat nogal frustrerend is voor velen, anderzijds vrezen Amsterdammers dat zij binnenkort in een lockdown moeten. Rutte vertelde tijdens zijn persconferentie dat strengere maatregelen de enige oplossing zullen zijn om het aantal besmettingen te verminderen. Economisch gezien zal een nieuwe lockdown rampzalig zijn voor …In Amsterdam maakt men zich zorgen; het aantal besmettingen stijgt gigantisch, wat nogal frustrerend is voor velen, anderzijds vrezen Amsterdammers dat zij binnenkort in een lockdown moeten. Rutte vertelde tijdens zijn persconferentie dat strengere maatregelen de enige oplossing zullen zijn om het aantal besmettingen te verminderen. Economisch gezien zal een nieuwe lockdown rampzalig zijn voor …Read MorePolitiek, amsterdam, Corona, Femke Halsema, VVDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *