melk

Het drinken van melk verhoogt de kans op borstkanker bij vrouwen aanzienlijk, blijkt uit een studie die is uitgevoerd door onderzoekers van de Loma Linda University in Californië. Hoofdonderzoeker Gary E. Fraser zei dat zijn …

Dit artikel Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie is geplaatst op NineForNews.nl.

Het drinken van melk verhoogt de kans op borstkanker bij vrouwen aanzienlijk, blijkt uit een studie die is uitgevoerd door onderzoekers van de Loma Linda University in Californië. Hoofdonderzoeker Gary E. Fraser zei dat zijn …
Dit artikel Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreGezondheid, borstkanker, IGF-1, kaas, melk, yoghurtNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *