In mijn artikel schreef ik dat de stellingname van mevrouw Louise Fresco van Wageningen Universiteit dat ‘Nederlanders empathie zijn kwijtgeraakt’, niet juist is. Dit heft tot een interessante schriftelijke conversatie geleid tussen mij en Louise Fresco, waarvan ik u deelgenoot maak.  Naar aanleiding van mijn artikel schreef ik Fresco: “U schreef onlangs in NRC dat Nederlanders …In mijn artikel schreef ik dat de stellingname van mevrouw Louise Fresco van Wageningen Universiteit dat ‘Nederlanders empathie zijn kwijtgeraakt’, niet juist is. Dit heft tot een interessante schriftelijke conversatie geleid tussen mij en Louise Fresco, waarvan ik u deelgenoot maak.  Naar aanleiding van mijn artikel schreef ik Fresco: “U schreef onlangs in NRC dat Nederlanders …Read MoreBinnenland, Empathie, Louise Fresco, WetenschapDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *