In het gesprek met het Parool gaat Schimmelpenninck helemaal los op alles wat rechts is. Want wat Schimmeltje betreft zijn rechtse mensen in de media de vijand — zeker als ze de euvele moed hadden kritiek te hebben op zijn koninklijke graafheid. “Het komt altijd uit dezelfde ‘nieuwrechtse’ hoek,” zegt hij over de kritiek die hij …In het gesprek met het Parool gaat Schimmelpenninck helemaal los op alles wat rechts is. Want wat Schimmeltje betreft zijn rechtse mensen in de media de vijand — zeker als ze de euvele moed hadden kritiek te hebben op zijn koninklijke graafheid. “Het komt altijd uit dezelfde ‘nieuwrechtse’ hoek,” zegt hij over de kritiek die hij …Read MoreBinnenland, De Dagelijkse Standaard, Entertainment, GeenStijl, Op1, Sander Schimmelpenninck, televisieDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *