kamervragen

Kamerlid Wybren van Haga heeft Kamervragen gesteld aan minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over de met belastinggeld gefinancierde reclamecampagne om zijn falende coronabeleid te promoten. Het ministerie betaalde voor deze campagne een slordige 70.000 …

Dit artikel Kamervragen over dure reclamecampagne om falende coronabeleid te promoten is geplaatst op NineForNews.nl.

Kamerlid Wybren van Haga heeft Kamervragen gesteld aan minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid over de met belastinggeld gefinancierde reclamecampagne om zijn falende coronabeleid te promoten. Het ministerie betaalde voor deze campagne een slordige 70.000 …
Dit artikel Kamervragen over dure reclamecampagne om falende coronabeleid te promoten is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, CDA, coronabeleid, De Jonge, Van HagaNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *