ritueel misbruik

Eind juni zond NPO Radio 1 een schokkende aflevering uit van het onderzoeksprogramma Argos over ritueel misbruik. Dat is seksueel misbruik waarbij ook allerlei macabere aspecten een rol spelen. Satanische rituelen bij kaarslicht, martelingen, maar …

Dit artikel Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Eind juni zond NPO Radio 1 een schokkende aflevering uit van het onderzoeksprogramma Argos over ritueel misbruik. Dat is seksueel misbruik waarbij ook allerlei macabere aspecten een rol spelen. Satanische rituelen bij kaarslicht, martelingen, maar …
Dit artikel Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, Argos, Grapperhaus, LEBZ, ritueel misbruik, Rotterdam, seksueel misbruik, Tanya HoogwerfNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *