Premier Rutte lijkt Nederland met zijn persconferentie alvast mentaal voor te bereiden op de komst van nieuwe (lockdown-)maatregelen. Die zullen waarschijnlijk eerst gaan gelden voor de Randstad en wat andere corona-haarden, als het OMT dat maandag adviseert. En die kans zit er dik in! Het aantal besmettingen loopt weer flink op. Ook het aantal ziekenhuisopnamen …Premier Rutte lijkt Nederland met zijn persconferentie alvast mentaal voor te bereiden op de komst van nieuwe (lockdown-)maatregelen. Die zullen waarschijnlijk eerst gaan gelden voor de Randstad en wat andere corona-haarden, als het OMT dat maandag adviseert. En die kans zit er dik in! Het aantal besmettingen loopt weer flink op. Ook het aantal ziekenhuisopnamen …Read MorePolitiek, amsterdam, Coronavirus, Den Haag, Lockdown, Persconferentie, premier Rutte, Randstad, Rotterdam, sterfgevallen, ZiekenhuizenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *