Gisteren werd bekend dat de gemeente Haarlem een fervent antisemiet, scheldkanon en goedprater van geweld had aangesteld als de nieuwe officiële stadsdichter. Vandaag blijk echter dat deze Darryl Danchelo Osenga zich schuldig heeft gemaakt aan nóg meer smerigheid. Haarlem heeft sinds deze week een nieuwe stadsdichter: Darryl Danchelo Osenga, ook wel bekend onder zijn hiphopalias …Gisteren werd bekend dat de gemeente Haarlem een fervent antisemiet, scheldkanon en goedprater van geweld had aangesteld als de nieuwe officiële stadsdichter. Vandaag blijk echter dat deze Darryl Danchelo Osenga zich schuldig heeft gemaakt aan nóg meer smerigheid. Haarlem heeft sinds deze week een nieuwe stadsdichter: Darryl Danchelo Osenga, ook wel bekend onder zijn hiphopalias …Read MoreBinnenland, Darryl Danchelo Osenga, Haarlem, stadsdichtersDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *