Iedere invloedrijke Amerikaanse organisatie die van Trump af wil, zet nu alles op alles om maar te proberen hem onderuit te halen vóór de verkiezingen. En de CIA staat wat dat betreft vooraan in de rij. Zij durven met ‘redelijk vertrouwen’ te beweren dat Trump volgens hun analyse ‘waarschijnlijk‘ geholpen is door de Russen. Wat …Iedere invloedrijke Amerikaanse organisatie die van Trump af wil, zet nu alles op alles om maar te proberen hem onderuit te halen vóór de verkiezingen. En de CIA staat wat dat betreft vooraan in de rij. Zij durven met ‘redelijk vertrouwen’ te beweren dat Trump volgens hun analyse ‘waarschijnlijk‘ geholpen is door de Russen. Wat …Read MoreBuitenland, Amerikaanse presidentsverkiezingen 2020, China, CIA, Donald Trump, Facebook, fakenews, Inmenging, Iran, Rusland, Russen, Russische Trolls, Vladimir PoetinDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *