biden

Hunter Biden, de zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, heeft ‘duizenden dollars’ overgemaakt naar mensen die werkzaam zijn in de seksindustrie, blijkt uit een Senaatsrapport. De vrouwen maakten de geldbedragen vervolgens over naar Rusland …

Dit artikel Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Hunter Biden, de zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, heeft ‘duizenden dollars’ overgemaakt naar mensen die werkzaam zijn in de seksindustrie, blijkt uit een Senaatsrapport. De vrouwen maakten de geldbedragen vervolgens over naar Rusland …
Dit artikel Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, Hunter Biden, Joe Biden, Oekraïne, Poetin, RuslandNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *