Een groot scala aan maatschappelijke organisaties doet vandaag de oproep aan het kabinet om véél meer Moria-vluchtelingen uit Griekenland te halen. Het huidige vluchtelingenregime van Europa is “falend beleid,” vindt onder andere de arbeidersvakbond FNV. Dus moet Nederland “nu handelen” door flink meer migranten van Lesbos naar Nederland te halen. De dagen dat vakbond FNV …Een groot scala aan maatschappelijke organisaties doet vandaag de oproep aan het kabinet om véél meer Moria-vluchtelingen uit Griekenland te halen. Het huidige vluchtelingenregime van Europa is “falend beleid,” vindt onder andere de arbeidersvakbond FNV. Dus moet Nederland “nu handelen” door flink meer migranten van Lesbos naar Nederland te halen. De dagen dat vakbond FNV …Read MoreBinnenland, FNV, Moria, VluchtelingenbeleidDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *