Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, kreeg in 2014 maar liefst 3,5 miljoen dollar van de rijkste vrouw in Rusland, Elena Baturina. Baturina is niet alleen de rijkste vrouw, maar ook nog eens de weduwe van Yury Luzhkov, de voormalige burgemeester van Moskou. Ze is dan ook een loyale Poetin-volgster. Je moet je eens …Hunter Biden, de zoon van Joe Biden, kreeg in 2014 maar liefst 3,5 miljoen dollar van de rijkste vrouw in Rusland, Elena Baturina. Baturina is niet alleen de rijkste vrouw, maar ook nog eens de weduwe van Yury Luzhkov, de voormalige burgemeester van Moskou. Ze is dan ook een loyale Poetin-volgster. Je moet je eens …Read MoreBuitenland, Amerika, Donald Trump, Hunter Biden, Ivanka Trump, Joe Biden, Rusland, Vladimir PoetinDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *