Het coronavirus raast weer als een malle door ons land. Meer dan 2.500 besmettingen zijn vastgesteld, en ook het dodental begint behoorlijk op te lopen: zestien coronaslachtoffers stierven aan gevolgen van de ziekte. Tijd om het met z’n allen te erkennen: de tweede golf is hier. De hele zomer hebben we min of meer kunnen …Het coronavirus raast weer als een malle door ons land. Meer dan 2.500 besmettingen zijn vastgesteld, en ook het dodental begint behoorlijk op te lopen: zestien coronaslachtoffers stierven aan gevolgen van de ziekte. Tijd om het met z’n allen te erkennen: de tweede golf is hier. De hele zomer hebben we min of meer kunnen …Read MorePolitiek, Coronavirus, Tweede golfDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *