Zojuist tijdens het debat over de EU-top klapten Baudet en Omtzigt er vol tegenaan. Omtzigt is al jaren kritisch over het opkoopprogramma van de ECB, maar volgens Baudet is dat niet genoeg. Baudet bestrijdt de EU in zijn geheel al voor tien jaar. En zo mondt een debat over de EU-top uit tot een debat …Zojuist tijdens het debat over de EU-top klapten Baudet en Omtzigt er vol tegenaan. Omtzigt is al jaren kritisch over het opkoopprogramma van de ECB, maar volgens Baudet is dat niet genoeg. Baudet bestrijdt de EU in zijn geheel al voor tien jaar. En zo mondt een debat over de EU-top uit tot een debat …Read MorePolitiek, ECB, EU, Pieter Omtzigt, Thierry Baudet, Tweede KamerDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *