Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het niet goed gaat met het aantal besmetting in Nederland, het aantal coronapatiënten in ziekenhuis stijgt ook rap. Vandaar dat er nog eens acht veiligheidsregio’s hun alarmfase van ‘waakzaam’ naar ‘zorgelijk’ zullen veranderen. Wat simpelweg betekent dat ook deze regio’s strengere maatregelen gaan invoeren.  Binnenkort – hoogstwaarschijnlijk krijgen we …Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het niet goed gaat met het aantal besmetting in Nederland, het aantal coronapatiënten in ziekenhuis stijgt ook rap. Vandaar dat er nog eens acht veiligheidsregio’s hun alarmfase van ‘waakzaam’ naar ‘zorgelijk’ zullen veranderen. Wat simpelweg betekent dat ook deze regio’s strengere maatregelen gaan invoeren.  Binnenkort – hoogstwaarschijnlijk krijgen we …Read MoreBinnenland, Corona, Lockdown, overheid, VeiligheidsregioDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *