Op onder andere Facebook riep Virusmessias Willem Engel zijn discipelen op om massaal naar het verzorgingshuis Guidenakker in Goirle te bellen. Tal van Engel-adepten deden dit braaf, en sterker nog de telefoonlijn werd overspoeld met bedreigingen scheldtirades. Willem Engel deed de oproep nadat het verzorgingshuis opnieuw de deuren moest sluiten – vanwege corona.  De burgemeester …Op onder andere Facebook riep Virusmessias Willem Engel zijn discipelen op om massaal naar het verzorgingshuis Guidenakker in Goirle te bellen. Tal van Engel-adepten deden dit braaf, en sterker nog de telefoonlijn werd overspoeld met bedreigingen scheldtirades. Willem Engel deed de oproep nadat het verzorgingshuis opnieuw de deuren moest sluiten – vanwege corona.  De burgemeester …Read MoreBinnenland, bedreiging, Dennis Schouten, Guirle, Viruswaarheid, Willem Engel, ZorgcentrumDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *