Gisteren was Baudet nog dikke vriendjes met Poetin en nu zouden hij en zijn partij, Forum voor Democratie, in bed liggen met de Amerikanen. Er zou sprake zijn geweest van buitenlandse inmenging in de interne politiek bij een partijbijeenkomst van 10 september in de Amerikaanse ambassade in Wassenaar. Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra voerde daar namelijk …Gisteren was Baudet nog dikke vriendjes met Poetin en nu zouden hij en zijn partij, Forum voor Democratie, in bed liggen met de Amerikanen. Er zou sprake zijn geweest van buitenlandse inmenging in de interne politiek bij een partijbijeenkomst van 10 september in de Amerikaanse ambassade in Wassenaar. Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra voerde daar namelijk …Read MorePolitiek, ambassade, Amerikanen, D66, Forum voor Democratie, FVD, GroenLinks, Jesse Klaver, NPO Radio 1, Pete Hoekstra, Rob Jetten, Sigrid Kaag, Stef Blok, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *