de jonge

Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging, fraude en terrorisme. Eerder deden ze aangifte tegen premier Rutte, schrijft het AD. Vader …

Dit artikel Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme is geplaatst op NineForNews.nl.

Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben aangifte gedaan tegen minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wegens dood door schuld, bedreiging, fraude en terrorisme. Eerder deden ze aangifte tegen premier Rutte, schrijft het AD. Vader …
Dit artikel Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, Berlijn, COVID-19, Grapperhaus, griepvaccin, Hugo de Jonge, lockdown, Malieveld, RutteNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *