coronavaccin

Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca is opnieuw een persoon ziek geworden, schrijft de New York Times. Volgens de krant gaat het weer om een geval met ernstige neurologische bijwerkingen, met name een ontsteking …

Dit artikel Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek is geplaatst op NineForNews.nl.

Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca is opnieuw een persoon ziek geworden, schrijft de New York Times. Volgens de krant gaat het weer om een geval met ernstige neurologische bijwerkingen, met name een ontsteking …
Dit artikel Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBuitenland, AstraZeneca, coronavaccin, EU, Hugo de Jonge, vaccinNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *