Vanaf vandaag zouden mensen die werken in de zorg of onderwijs voorrang krijgen bij het testen. Maar zoals de GGD al tal van keren liet zien kunnen ze deze extra stroom helemaal niet aan. Het nummer wat bedoeld is voor zorg- en onderwijspersoneel is overbelast. Ondertussen wil de politie ook voorrang krijgen bij testen, de …Vanaf vandaag zouden mensen die werken in de zorg of onderwijs voorrang krijgen bij het testen. Maar zoals de GGD al tal van keren liet zien kunnen ze deze extra stroom helemaal niet aan. Het nummer wat bedoeld is voor zorg- en onderwijspersoneel is overbelast. Ondertussen wil de politie ook voorrang krijgen bij testen, de …Read MoreBinnenland, GGD, onderwijs, Politie, test, Testcapaciteit, zorgpersoneelDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *