coronacrisis

Lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) kon e-mails en transcripties van telefoontjes lezen tussen de farmalobby en de Europese Commissie. Wat blijkt? De farmaceutische industrie probeert de coronacrisis te gebruiken om zoveel mogelijk winst te maken. …

Dit artikel Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) kon e-mails en transcripties van telefoontjes lezen tussen de farmalobby en de Europese Commissie. Wat blijkt? De farmaceutische industrie probeert de coronacrisis te gebruiken om zoveel mogelijk winst te maken. …
Dit artikel Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBuitenland, Big Pharma, coronacrisis, Corporate Europe Observatory, Europese Commissie, farmaceutische industrieNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *