De rebellen van Extinction Rebellion hebben een verkeersinfarct veroorzaakt in Amsterdam, hierdoor is de Zuidas haast onbereikbaar geworden. De activisten hebben de Europaboulevard bezet in Amsterdam, de politie is op dit moment bezig om de orde te herstellen. Na een relatieve lange rustpauze door corona is klimaatdemonstreren weer helemaal hip.  Op z’n Russisch willen de …De rebellen van Extinction Rebellion hebben een verkeersinfarct veroorzaakt in Amsterdam, hierdoor is de Zuidas haast onbereikbaar geworden. De activisten hebben de Europaboulevard bezet in Amsterdam, de politie is op dit moment bezig om de orde te herstellen. Na een relatieve lange rustpauze door corona is klimaatdemonstreren weer helemaal hip.  Op z’n Russisch willen de …Read MoreBinnenland, activisme, amsterdam, Extinction Rebellion, Klimaat, Verkeersinfarct, ZuidasDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *