De officiële Nederlandse gezondheidsinstanties RIVM en de GGD staan steeds geïsoleerder met hun opvatting dat verspreiding van het coronavirus door microdruppels – aerosolen – slechts een verwaarloosbaar aandeel heeft in het aantal besmettingen. Het CDC, het RIVM uit de VS, is nu ook om. In Nederland roept Maurice de Hond het al maanden van de …De officiële Nederlandse gezondheidsinstanties RIVM en de GGD staan steeds geïsoleerder met hun opvatting dat verspreiding van het coronavirus door microdruppels – aerosolen – slechts een verwaarloosbaar aandeel heeft in het aantal besmettingen. Het CDC, het RIVM uit de VS, is nu ook om. In Nederland roept Maurice de Hond het al maanden van de …Read MoreBuitenland, Aerosolen, CDC, CoronavirusDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *