zwitserse

Ook in Zwitserland is het opgevallen dat onze koninklijke familie ondanks de crisis aanzienlijk meer geld gestort krijgt. Dat terwijl komend jaar mogelijk honderdduizenden mensen hun baan verliezen en de economie naar verwachting zo’n 8 …

Dit artikel Zwitserse krant spreekt schande over ons koningshuis, dat extra geld krijgt: ‘Om je kapot te schamen’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Ook in Zwitserland is het opgevallen dat onze koninklijke familie ondanks de crisis aanzienlijk meer geld gestort krijgt. Dat terwijl komend jaar mogelijk honderdduizenden mensen hun baan verliezen en de economie naar verwachting zo’n 8 …
Dit artikel Zwitserse krant spreekt schande over ons koningshuis, dat extra geld krijgt: ‘Om je kapot te schamen’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, Amalia, koningshuis, koninklijke familie, Máxima, Willem-AlexanderNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *